The Boogie Academy

Je beleeft het bij The Boogie Academy!

Kosten:

Strippenkaart:

We bieden de lessen aan op basis van 3 verschillende strippenkaarten. Dat houdt in dat je nooit betaalt voor lessen waarbij je niet aanwezig bent.

We hebben de onderstaande strippenkaarten

• 5  lessen   €   50,-      dat is € 10,- per les
• 10 lessen  €   90,-      dat is €   9,- per les
• 20 lessen  € 160,-      dat is €   8,- per les
Een strippenkaart is niet gebonden aan een bepaald tijdvak. We zullen wel regelmatig een vakantieperiode inlassen. De strippenkaart is op naam per persoon en niet inwisselbaar.

Lesavonden:
Er zijn twee of drie lesuren per avond. Je schrijft je in voor een bepaalde cursus(bijvoorbeeld woensdagavond 20.00 uur Boogie Woogie Topklasse) Dan ben je iedere week de hele (woensdag) avond welkom. Als je zin hebt doe je de andere 2 lessen ook mee, of je blijft gezellig kletsen. Misschien wil je wel op een deel van de dansvloer figuren doornemen met andere cursisten. De enige voorwaarde is dat je de les niet verstoort. Natuurlijk kunnen we cursisten die maar af en toe meedoen aan een bepaalde les, niet telkens bijspijkeren wat er de voorafgaande lessen is geleerd.

2 Avonden per week:
Als je altijd of af en toe 2 avonden per week wilt komen dansen, ben je meer dan welkom. Je betaalt dan voor de 2e dag in die week slecht een halve strip.

 
E-mailen
Bellen
Map